Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 201511 yıl comment_281757 Selamlar, WiFi OBD2 programlarını IOS üzerinde tecrübe eden var mı? Gauge ve loglama konusunda hangisi daha başarılı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 201511 yıl comment_281759 Zamanında BT obd cihazı alıp, -leş gibi- bir işe yaramadığını (adam akıllı) öğrenince, (ios için tabi) diğerlerine baktım ama bir çoğu ücretli olduğu için kurmadım bile. Yabancı store'a girip yorumlara bakılabilir. DashCommand (Bunu BT ile denemiştim fena değildi) OBD Fusion Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 201511 yıl Yazar comment_281799 DashCommand insanın üzerine yakışanı giymesiymiş. Başta karışık görünsede atmadığı takla yok. Şiddetle tavsiye olunur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 201510 yıl comment_320525 Zamanında BT obd cihazı alıp, -leş gibi- bir işe yaramadığını (adam akıllı) öğrenince, (ios için tabi) diğerlerine baktım ama bir çoğu ücretli olduğu için kurmadım bile. Yabancı store'a girip yorumlara bakılabilir. DashCommand (Bunu BT ile denemiştim fena değildi) OBD Fusion [url=//topic/3326-obd-2-bluetooth-cihazi-kullanimi/?do=embed%5D">http://www.focusclubtr.com//topic/3326-obd-2-bluetooth-cihazi-kullanimi/?do=embed] Aban lpg li olsaydı ki imkansız inan çok işe yarardı[emoji3] Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın